duminică, 22 mai 2022
AcasăInvestigațiiParadoxul angajărilor la Muzeul Literaturii: iei 5 la scris, 10 la interviu...

Paradoxul angajărilor la Muzeul Literaturii: iei 5 la scris, 10 la interviu și-i saluți din mers pe cei cu note mari, „făr’ de noroc”

* Medii foarte mici la proba teoretică, de legislație, pentru posturi de custode, au fost săltate spectaculos după proba orală
* Candidații cu 50 p au luat aproape punctaj maxim la interviu, trecând în fața celor care
luaseră 70-80 p la examenul scris
* Reprezentanții MNLR sunt eliptici: spun că probele-martor de la interviu se imprimă pe DVD „SAU” se completează în scris în raportul final
* Ori există ori nu există? REPORTER nu le-a putut consulta, fiind invocată confidențialitatea datelor

Ciudățenie la Muzeul Național al Literaturii Române: cei cu note mari la concursul de custode au fost respinși după interviu, iar cei cu note foarte mici la scris au luat punctaj maxim la proba orală și au fost admiși.

Cei de pe locurile 9-10 sar în primii cinci


E a doua oară în 2021 când se întâmplă acest lucru. Pe 21 iulie s-au afișat rezultatele concursului organizat de MNLR pentru cinci posturi de gestionar-custode. Frapează contrastele a doi candidați care au fost admiși până la urmă:
– H.C. ia nota 54.33 la proba scrisă, în care se învață legislația de specialitate, dar este săltat de un scor neverosimil la proba orală: 100 puncte
– C.E. obține nota 50.00 la scris (din punctajul maxim de 100 p), dar ia 86.67 la interviu și saltă spectaculos pe lista admișilor.

Citește articolul integral în Reporteris

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE