Pasager în avionul care a aterizat de urgență la București, după ce pilotul a leșinat: „Dumnezeu să-l binecuvânteze pe copilot”

Data:

Un orădean în vârstă de 43 de ani s-a aflat, alături de soție și cei doi copii, în avionul Tarom care, sâmbătă, s-a întors din drum și a aterizat de urgență la București, după ce comandantul a leșinat la manșă. Bărbatul a povestit pentru BIHOREANUL clipele de neliniște și tensiune prin care au trecut pasagerii și a spus că a ajuns la hotelul din Hurghada abia la miezul nopții.

Pasagerii cursei charter Timișoara – Hurghada (Egipt), care a plecat de pe aeroportul din vestul țării sâmbătă după amiaza, au avut parte o de o experiență neobișnuită.

Pilotului, un bărbat de 30 de ani, după cum notează presa centrală, i s-a făcut rău și a leșinat în timpul zborului, iar copilotul ar fi fost cel care a luat decizia să întoarcă aeronava în spațiul aerian românesc și să aterizeze de urgență la Otopeni. Acolo, echipaje SMURD l-au preluat pe pilot și i-au acordat îngrijiri medicale.

Printre cei 184 de pasageri ai cursei spre Hurghada s-au aflat și cel puțin patru orădeni, un bărbat în vârstă de 43 de ani, C.L., soția acestuia și cei doi copii cu vârste fragede: un băiețel de doi ani și șapte luni și o fetiță de șapte luni. „Nu suntem încă refăcuți după experiența de ieri. Întârzierea ne-a dat peste cap. Am ajuns la cazare după miezul nopții”, a povestit bărbatul, duminică, pentru BIHOREANUL.

Continuarea în Ebihoreanul.ro

Citește și: Instructaj despre traficul de persoane. De ce e necesar

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: cititor eBihoreanul)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related