„Pentru copii” – mesajul de pe una dintre rachetele care a ucis civili în gara din Kramatorsk

Data:

Pe unul din segmentele celor două rachete care au lovit în plin gara din Kramatorsk și a ucis zeci de civili care se îngrămădeau să fugă de război apare scris „за детей” ( „Za ditii” , trad. „pentru copii/în numele copiilor”), informează HotNews.ro.

Mulți pe internet au remarcat cele scrise pe unul din segmentele de rachetă ce au căzut în orașul din estul Ucrainei, în ideea în care cele scrise – „за детей” – au sensul de „răzbunare pentru copii”.

Unii au speculat că probabil ar fi o referire la cuvântul „детей” ce apărea scris mare, vizibil din satelit, în fața și în spatele teatrului din Mariupol, bombardat până la ruine de către ruși.

Alții au spus că aceste cuvinte sunt folosite și de propaganda rusă pentru a justifica „operațiunea militară specială” din Ucraina care ar fi ucis copii.

Alți internauți au remarcat că segmentul de rachetă ar fi parte a unui sistem Tochka-U, un sistem de rachete balistice de origine sovietică și care, aparent, e operațional doar de partea Ucrainei. Rusia, teoretic, a avut și ea în inventar sistemul Tochka-U, dar l-a scos din uz în ultimii ani, înlocuindu-le cu rachetele Iskander.

Citeşte şi: Liderul partidului de guvernământ din Polonia cere reconsiderarea relaţiilor cu Ungaria: ”Dacă Orban nu se schimbă, nu vom putea coopera ca până acum”

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. Julian Assange spunea ca razboiele din ultimii 50 de ani sunt un rezultat al minciunilor si manipularii mass-media. Aproape toti jurnalistii sunt corupti si Assange prpune sau doreste desfiintarea trusturilor de presa care manipuleaza lumea spre folosul celor care vor razboi cu orice pret! Si nu numai Putin vrea razboi… Observam ca pentru distrugerea Yugoslaviei, Iraqului, Afganistanului, Siriei, Yemenului etc, nu gasim criminali de razboi occidentali ci numai din zonele pe care,adevaratii criminali de razboi ,le-au ,,pacificat”! Pun pariu ca daca s-ar analiza cand si in ce circumstante a fost scris ,,mesajul” vom observa e are ceva de … ,,suspans hollywoodian”! Peste cativa ani vom vedea cine a starnit pe ursul Putin sa treaca la aceasta marsava solutie si cum imbecilul Zelensky a pupat mana stapanilor, uzurpand linistea si pacea poporului pe care il conduce!,, Media ar fi putut evita toate aceste razboie daca ar fi cercetat subiectele suficient si nu ar fi executat orbeste propaganda guvernelor”! In plus, unii dintre noi, internautii, continuam sa lansam minciuni in sprijinul guvernelor care ne conduc prin manipulare! Dovada? Hotnews.ro ,,citeaza” surse internet fara sa cerceteze adevarul! Ii credeti pe ,,jurnalistii” astia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...