vineri, 20 mai 2022
AcasăRecomandatePercheziție DNA în biroul primarului Iașului, Mihai Chirica

Percheziție DNA în biroul primarului Iașului, Mihai Chirica

Procurorii anticorupție au descins miercuri în biroul primarului Iași. Procurorii DNA Iași au solicitat o serie de documente de la edil și de la mai multe birouri de la etajul 2 al Primăriei.

Conform datelor obținute de REPORTER DE IAȘI, subiectul descinderii îl reprezintă modul în care a fost intabulat blocul lui Gheorghe Cheșcu din strada Vasile Lupu 95.

Dezvăluirea a fost făcută de REPORTER DE IAȘI, în urmă cu două săptămâni.

O clădire cu 60 de apartamente, ridicată fără autorizație, a fost edificată în 2019 printr-o certificare falsă, semnată la dublu de fostul viceprimar Gabriel Harabagiu și de primarul Mihai Chirica.

Citiți articolul integral pe Reporteris.ro

Citiți și: Jaf cu acte plăsmuite. Omul de afaceri Gheorghe Cheșcu a orchestrat, cu complicitatea demnitarilor și înalților funcționari din Primăria Iași, cea mai scandaloasă afacere imobiliară din ultimii 30 de ani

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE