PERCHEZIȚII în Alba după creșterea bruscă a numărului de votanți. Dosar penal in rem pentru corupere a alegătorilor

Data:

La Primăria Ceru Băcăinți, joi, 29 septembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au efectuat o percheziție, după ce s-au autosesizat cu privire la numărul mare de cereri pentru vize de flotat înregistrate și eliberate în ultimele luni, chiar înainte de alegerile locale din 27 septembrie. 

Potrivit datelor oficiale la alegerile din 27 septembrie, în comună cu drept de vot figurau 214 persoane ( 118 bărbați și 96 de femei). Însă, la urnele de vot din comună pentru alegerea primarului s-au prezentat 240 de persoane care și-au exercitat dreptul la vot.

Alba24.ro a scris înainte de alegerile locale că la Primăria Ceru Băcăinți  în lunile iulie, august și septembrie, 73 de persoane au aplicat pentru o viză de flotant. Din cele 73 de aplicații, 65 de cereri au fost acceptate, potrivit datelor transmise de reprezentanții Primăriei, în data de 15 septembrie, la cererea Alba24.ro.

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu rămâne în funcție

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu rămâne în funcție....

Soția procurorului general, detașată încă 3 ani la CSM

Soția procurorului general va continua să fie detașată la...