miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePercheziții în Capitală într-un dosar de evaziune fiscală de peste 1 milion...

Percheziții în Capitală într-un dosar de evaziune fiscală de peste 1 milion lei/ Suspecți, doi foști artiști ai trupelor Sfinx Experience și Class

Opt mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare vineri dimineață, în Capitală și județul Ilfov. Conform autorităților, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 1.2 milioane lei, reprezentând impozit pe profit și TVA. Conform surselor G4Media, suspecții sunt doi foști artiști ai trupelor Sfinx Experience și Class.

„Din cercetări s-a conturat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2013-2016, administratorii unor firme din Bucuresti au înregistrat fictiv achiziții de bunuri și servicii în valoare de aproximativ 5.700.000 lei, documentele justificative fiind emise de entități comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăți ,,cu identitate clonată,,”, se mai arată în comunicatul transmis.

La sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 vor fi aduse mai multe persoane pentru continuarea cercetărilor. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, titrează G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE