PERCHEZIȚII la SEBEȘ: 25 de tone de deșeuri din autovehicule dezmembrate descoperite, amenzi de peste 12.000 de lei date

Data:

În urma perchezițiilor și controalelor efectuate ieri, 14 iulie 2021, la Sebeș, la mai multe persoane bănuite că nu ar fi respectat normele legale privind protecția mediului și regimul deșeurilor, au fost constatate 17 infracțiuni, indisponibilizate 25 de tone de deșeuri provenite din dezmembrarea de autovehicule și au fost aplicate amenzi de peste 12.000 de lei.

La data de 14 iulie 2021, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, au efectuat percheziţii, în municipiul Sebeș, la persoane bănuite că nu ar fi respectat normele legale privind protecția mediului și regimul deșeurilor și controale la agenți economici specializați în colectarea deșeurilor feroase și neferoase.

Citește articolul integral în alba 24

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...