Percheziţii la un centru medical privat din Arad. Unii angajaţi ar fi decontat servicii fictive în dauna CNAS

Data:

Poliţişti şi procurori au descins, marţi după-amiază, la un centru medical privat din municipiul Arad, în urma unor informaţii potrivit cărora anumiţi angajaţi foloseau cardurile de sănătate ale pacienţilor pentru a deconta servicii medicale fictive, rezultând un prejudiciu adus bugetului asigurărilor de sănătate.

„Din cercetări a reieşit că există suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care îşi desfăşoară activitatea la un centru medical, din municipiul Arad, că acestea ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive în dauna Casei Naţionale de Sănătate. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum şi în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic, toate în formă continuată”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, potrivit Agerpres.

Percheziţia la centrul medical este făcută de poliţiştii Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, la acţiune participând, de asemenea, criminalişti şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Anchetatorii ridică mijloace de probă de la sediul centrului medical, iar prejudiciul urmează să fie stabilit în cursul anchetei.

Citește și: Cât îi trebuie Primăriei Galaţi să modernizeze, cu bani europeni, 3 locuri de joacă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: IPJ Arad)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare, deși au 4 și 3 dosare penale

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare până...

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...