Peste 3.600 de comentarii, șterse de echipa lui Firea, la anunțul demisiei

Data:

Explicațiile oferite de Gabriela Firea o dată cu anunțul demisiei sale din funcția de ministru al Familiei nu au fost bine primite de toți utilizatorii Facebook. Postarea sa a avut peste 4.400 de comentarii.

Peste 3.600 dintre acestea nu mai pot fi citite pentru că echipa politicienei le-a șters. Au rămas mai ales comentariile de la cei care o felicită sau își exprimă sprijinul ori că o vor vota în continuare.

În dreapta, jos, numărul de comentarii la postarea Gabrielei Firea. În stânga, numărul de comentarii care au mai rămas
În dreapta, jos, numărul de comentarii la postarea Gabrielei Firea. În stânga, numărul de comentarii care au mai rămas

Facebook arată numărul total de comentarii care au fost postate (dreapta jos, unde scrie 4,4K). Când deschizi să le citești, își arată câte mai sunt disponibile (737, în acest caz).

La un număr atât de mare de comentarii, au mai scăpat neșterse și unele negative, echipa Gabrielei Firea nereușind să le filtreze pe toate.

Citește și: Gabriela Firea, după demisie: „Plătesc pentru vina de a fi avut încredere în oameni!”

De ce a demisionat Gabriela Firea

Gabriela Firea a demisionat din funcția de ministru al Familiei, la presiunea conducerii PSD și a opiniei publice. Sâmbătă este anunțat un protest în Piața Victoriei din București în care inițial se cerea demisia acesteia.

Demisia a venit în contextul scandalului azilurilor pentru bătrâni din Ilfov, coordonate de Ștefan Godei, arestat preventiv, care a fost ani la rând un apropiat al Gabrielei Firea. Scandalul „azilelor groazei” a lovit direct în imaginea pe care politiciana și-a construit-o ani la rând, cea de apărătoare a bătrânilor și a persoanelor vulnerabile.

Azilurile groazei deținute de Asociația „Sf. Gabriel cel Viteaz” erau administrate de Ștefan Godei, fost șofer al Gabrielei Firea pe când era primar, dar și la cabinetul de senator al acesteia. Ligia Gheorghe, fostă consilieră a ministrei demisionare, a fost vicepreședinte al asociației.

În plus, Nela Vica Andrieș, sora Gabrielei Firea, lucra la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Ilfov, condusă de soțul politicienei, Florentin Pandele.

În ciuda acestor legături cu persoane care au ascuns modul în care mai mulți bătrâni erau tratați, atât de-a lungul carierei sale ca primar al Capitalei, cât și ca ministru al Familiei, Gabriela Firea a pozat într-o apărătoare a seniorilor din toată țara.

Citește și: VIDEO Declarațiile prin care Firea a pretins ani la rând că este apărătoarea bătrânilor

„Nu am de ce să mă rușinez, nu am nicio vină”, a spus Gabriela Firea, care a vorbit despre o „atmosferă de război total” față de ea.

„Am fost zugrăviți în chip negativ tocmai pentru că incomodez prin suma faptelor bune pe care le-am făcut și prin conduita mea.

Plătesc pentru vina de a fi avut încredere în oameni!

Prietena și colega mea Ligia m-a urmat peste tot, în drumul profesional. Am muncit împreună până la epuizare, până la boală. Am plătit amândouă cu afecțiuni grave stresul acumulat la televiziune, în politică, mai ales la primărie. Ea plătește, la rândul ei, tot pentru că a avut încredere în oameni. A vrut să ajute. Nu să facă bani, nu să facă rău”, a scris Firea pe Facebook, postare la care a primit peste 4.400 de comentarii.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. acum v-ati prins…
    face toravasaha firutza asta de cand are pagina de FB… orice comentariu nu o lauda e sters!\
    in numele democratiei si a libertaii de exprimare, bineinteles!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se regăsesc pe listele PSD din Sectorul 1

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1: s-au înscris...

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...