duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitatePeste 37 de tone deșeuri din Bulgaria, oprite la P.T.F. Giurgiu

Peste 37 de tone deșeuri din Bulgaria, oprite la P.T.F. Giurgiu

Poliţiștii de frontieră giurgiuveni alături de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a tiruri, nereguli privind documentele de transfer ale unor deșeuri care ar fi trebuit să ajungă în țara noastră.

În ziua de 20septembrie, la diferite intervale de timp, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra a două ansambluri rutiere, conduse de către doi cetățeni bulgari.

Unul dintre aceștia transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, aproape 24.000 de kilograme deșeuri metalice, iar celalalt șofer transporta mai bine de de 13.000 de kilograme deșeuri din plastic.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că documentele de transfer prezentate autorităților de control erau incomplete. În plus, deșeurile respective erau încărcate din Bulgaria și destinate unor societăți comerciale din județele Buzău și Călărași.

Autoritatile române nu au permis accesul pe teritoriul țării noastre celor două mijloace de transport, iar deșeurile au fost returnate societăților expeditoare, informează GIURGIU – TRIBUNE

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE