miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăLa ziEducațiePeste 70 de școli din Cluj-Napoca au cel puțin o clasă unde...

Peste 70 de școli din Cluj-Napoca au cel puțin o clasă unde cursurile au fost suspendate din cauza infectării cu COVID-19

În Cluj-Napoca, 76 de școli, grădinițe și licee au cel puțin o clasă suspendată din cauza infecției cu Covid-19 în rândul elevilor sau al profesorilor.

IȘJ a publicat pe pagina web a instituției situația tuturor școlilor din județul Cluj, în ceea ce privește scenariile de funcționare în valul patru al pandemiei de Covid-19. Datele sunt valabile pentru data de 18 octombrie, ora 11:00.

Având în vedere faptul că virusul pandemic s-a răspândit mult și în rândul copiilor, în prezent există 76 de școli din municipiul Cluj-Napoca în care există cel puțin o clasă suspendată și cel mult toate clasele (lucru care s-a întâmplat doar în cazul unei unități de învățământ).

Citiți articolul integral pe Monitorulcj.ro

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE