Petrică Mâțu Stoian era vaccinat cu schema completă anti-Covid. Ce l-a ucis, de fapt, pe artist

Data:

Moartea interpretului de muzică populară Petrică Mâţu Stoian, sâmbătă seara, la spitalul din Reșița, a șocat opinia publică și a lansat un val de întrebări legate de vaccinarea sau nevaccinarea artistului și de afecțiunile pe care le avea.

Petrică Mâțu Stoian era vaccinat anti-Covid

Interpretul ar fi fost complet vaccinat anti-COVID. Artistul trecuse prin boală și urma o terapie de recuperare post-COVID la o clinică privată.

„Supradozat cu anticoagulante”

Gandul.ro arată că, potrivit directorului medical al SJU Reșița, Cosmin Librimir, cântărețul se lupta cu o bronhopneumonie post COVID, cu stare septică și că medicii au constatat faptul că acesta s-a confruntat cu fibrilație axială cronică.

Directorul medical mărturisește, potrivit sursei citate, că bărbatul ar fi fost supradozat cu anticoagulante, iar Petrică Mâțu Stoian tușea cu sânge.

Amănunte în Gandul.ro!

Petrică Mâțu Stoian a murit la Reșița (presshub.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Constituția centenară

La sfârșitul acestei săptămâni se împlinesc 100 de ani...

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.