miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăÎn lumePfizer a cerut autorizare în SUA pentru pastila anti-Covid care are o...

Pfizer a cerut autorizare în SUA pentru pastila anti-Covid care are o eficiență de 89% în prevenirea riscului de spitalizare

Potrivit Newsweek România, medicamentul va fi comercializat sub numele Paxlovid și, în teste, a dovedit o eficiență de 89% în prevenirea riscului de spitalizare.

Pfizer a depus cererea sa pentru autorizarea acestui tratament antiviral la Agenţia pentru Medicamente a Statelor Unite (FDA), a anunţat gigantul farmaceutic într-un comunicat. Tratamentul poate fi administrat cu uşurinţă acasă în primele zile după apariţia simptomelor, în caz de contaminare, informează AFP.

Articolul integral, în Newsweek România!

Foto Pexels.com

Citește și: Specialist DNA, reținut pentru luare de mită. Despa Nicolae Răzvan ar fi pretins 15.000 euro de la un martor într-un dosar – PressHub

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE