Pfizer comunică date despre eficienţa vaccinului în cazul copiilor cu vârste de până la 5 ani

Data:

Potrivit Ziarului de Iași, care citează nbcnews.com, compania farmaceutică Pfizer ar putea anunţa până la finalul acestui an informaţii despre eficienţa vaccinului anti-Covid în cazul copiilor cu vârste de până la 5 ani, potrivit CEO-ului Albert Bourla.

„Avem un studiu pe copii cu vârste de la 6 luni la 2 ani şi un altul pe copii cu vârste de la 2 la 5 ani”, a declarat el. „Deci, până la finalul anului, începutul anului viitor, când vom avea datele, vom şti mai multe”.

Pe măsură ce varianta omicron a început să se răspândească la nivel global, există îngrijorări cu privire la riscurile la care sunt supuşi copiii. La o informare de presă, vineri, în Africa de Sud, unde această variantă a fost identificată iniţial, un om de ştiinţă a spus că medicii au remarcat creşterea numărului internărilor copiiilor cu vârste de până la 4 ani.

Articolul integral, în Ziarul de Iași!

Sursă foto: RO Vaccinare

Citește și: De ce a renunțat dr. Mihai Craiu la Spitalul Virtual pentru Copii? „Pentru că s-a săturat de agresivitatea mesajelor și de amenințările primite” (presshub.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei Europene | Politico

Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei...

Una din trei mame minore a rămas gravidă la 15 ani

Una din trei mame minore a rămas însărcinată pentru...