Pictorița Mirela Trăistaru, 47 de ani de activitate. O expoziție aniversară

Data:

Mirela Trăistaru, pictor originar din Bistrița, s-a așezat artistic la București încă de la începutul carierei sale  și a cucerit inima pasionaților de pictură și artă vestimentară din Capitală într-un timp relativ scurt.

Tot parcursul său profesional este pigmentat cu elemente tradiționale din zona Năsăudului (Nepos mai ales) și a Văii Someșului, fiind realmente un ambasador cultural al județului nostru. Mirela Trăistaru a expus de nenumărate ori în străinătate și a dus arta sa, încondeiată cu tradiționalul someșan, pe simezele din străinătate unde a fost prezentată peste tot ca artist din Bistrița-Năsăud.

Pe 3 mai, Mirela Trăistaru vă așteaptă la București. „Just Mirela” reprezintă declarația de independență a artistei Mirela Trăistaru față de tabuurile și prejudecățile societății culturale autohtone.

Evenimentul „Just Mirela” pornește de la ideea unei cărți de vizită, CV, în acel moment în care artistul știe foarte clar cine este, ce a „digerat” estetic și informațional și modul în care își construiește matricea viitoarelor sale creșteri și evoluții.

Vedeți interviul video cu Mirela Trăistaru în Săptămâna online.

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Bujorii de stepă de la Zau de Câmpie au început deja să înflorească. Pot fi admirați în Rezervaţia Botanică

Bujorii de stepă (Paeonia tenuifolia) din Rezervaţia Botanică de...

Parchetul Bihor, pe primul loc în țară la dosare economice și la prejudicii recuperate

Parchetul Bihor şi poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii...

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC pentru a candida la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu...