Piteștiul a trecut de 4 cazuri COVID-19 la mia de locuitori. Ce se întâmplă în weekend?

Miercuri, Piteștiul a sărit de patru cazuri COVID-19 la mia de locuitori. Teoretic, municipiul intră sub restricţiile de weekend. Practic, nu se știe dacă și de când. Prefectul Emilia Mateescu convoacă vineri CJSU. 

“Nu pot să vă spun dacă sigur vom avea restrictii. Sau că sigur vor începe sâmbătă. Există această posibilitate. O să se voteze în CJSU măsurile și localitatile pentru care se vor lua, precum și momentul din care încep să se aplice”, a declarat, pentru REPER MEDIA, prefectul Emilia Mateescu.

Citește articolul complet pe Reper Media

Reper Media
Reper Media este o publicație online dedicată județului Argeș și nu numai, coordonată de Roxana Stancu, jurnalist cu 20 de ani de experiență în presa locală (scrisă și TV) și națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.