Plătește salvamarul

Data:

În statul eșuat viețile oamenilor par să nu aibă vreo mare valoare. Atenția și îngrijorarea ministrului de interne a dat naștere unui comunicat în care suntem rugați să nu ne înecăm. Drobul de sare poate oricând să pice, și noi îl tratăm cu atenție în îngrijorare. 

Președintele României a descris foarte bine statul eșuat, care știe doar atenție și îngrijorare. Mașinile cu volan pe dreapta fac carnagii pe șosele, chiar dacă nu ne obligă să permitem circulația lor când ele sunt făcute să fie conduse pe dreapta, și în depășire dacă dăm în ghioc avem șanse mai mari să nu dăm daună totală și audiență cu Sfântul Petru.

Citește și: INTERVIU Majoritatea părinților nu au au avut parte de educație sexuală corectă

Poliția e luată la pietre pentru obiceiul pământului să trimitem întâi două topmodele și doi topmodeli la o răscoală ca pe urmă să trimitem trupe suficiente să mențină ordinea publică. 

Salvamarii se duc să se lupte cu valurile cu mâinile goale și cu o bucată de plastic de care cel care se duse în larg să se prindă. Din nefericire, dacă tot plătim taxă de stațiune, nimeni nu se gândi să le cumpere și lor o vestă pe fiecare punct de salvamar ca să nu moară și salvamarul.

Citește și: Băile Homorod, în paragină după ce s-au investit 10 milioane de euro din bani europeni

Iar astăzi statul eșuat, care nu a dat bani pe o vestă unui salvamar ce încearca să salveze pe cineva din larg, poate aprinde o lumânare unui tânar salvamar de 28 de ani care a murit pentru că meseria lui e salveze oameni cu mâinile goale. 

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related