miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăLa ziPNL nu va propune luni nicio variantă de premier "dacă nu se...

PNL nu va propune luni nicio variantă de premier „dacă nu se conturează o majoritate”

În ședința Biroului Executiv Național de vineri, Partidul Național Liberal a stabilit că, dacă nu se conturează o majoritate, nu va propune luni, la întâlnirea de la Cotroceni nicio variantă de premier.

„Ținând cont de nevoia de deblocare a crizei politice următoarele: În eventualitatea în care nu se conturează o majoritate, decizia conducerii PNL este aceea de a se prezenta fără a face propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni.
În eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.
Decizia PNL ca premierul sa fie președintele partidului nu se modifică”, a anunțat vineri PNL, pe pagina de Facebook a partidului.

Amintim că luni, la Palatul Cotroceni încep consultările convocate de președintele Klaus Iohannis pentru formarea următorului guvern.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE