PNȚCD: Aurelian Pavelescu a folosit contul personal pentru tranzacții financiare în numele partidului / vânzarea sediului a fost subevaluată

Data:

Comitetul National de Conducere al PNȚCD a transmis, printr-un comunicat publicat sâmbătă, pe Facebook, că fostul șef al partidului, Aurelian Pavelescu, a folosit contul personal pentru tranzacții financiare în numele formațiunii politice. Partidul citează informații transmise de Autoritatea Electorală Permanentă și a publicat o serie de documente emise de instituție și datate în 2015.

Conducerea partidului amintește de vânzarea unui imobil aparținând PNȚCD, care ar fi valorat 1 milion de euro, din Strada Georges Clemenceau. nr. 9.

  • ”Cu alte cuvinte, in timp ce PNTCD inca primea subventii de la stat (subventii ce au fost sistate ulterior, tocmai din cauza neregulilor facute de Aurelian Pavelescu) pentru ca avea parlamentari, sub obladuirea lui Aurelian Pavelescu s-a hotarat vanzarea unui sediu istoric al partidului pentru a acoperi „datorii”, datorii facute tot sub conducerea lui. Dupa ce vanzarea s-a facut, banii nu se stie unde s-au dus, contul partidului fiind pe numele lui Aurelian Pavelescu, dupa cum el insusi declara la AEP. Toate aceste lucruri nu le spunem noi, ci o spun documentele oficiale de la AEP, aflate in atasament”, se arată în comunicatul transmis sâmbătă, potrivit G4 MEDIA.
spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Controversatul primar brăilean, protagonistul unui scandal cu fonduri europene. Parchetul European investighează | De Brăila

Controversatul primar brăilean, protagonistul unui scandal cu fonduri europene....

Tânără reținută după ce a furat banii părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești –...