luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePod peste râul Buzău, inaugurat separat de PNL și PSD: ”Dincolo este...

Pod peste râul Buzău, inaugurat separat de PNL și PSD: ”Dincolo este Vadu Pașii, primarul este de la PNL și aici este PSD” / CJ Buzău, dat în judecată pentru că nu a achitat întreaga lucrare

Podul de la Vadu Pașii, peste râul Buzău, a fost inaugurat sâmbătă cu două ceremonii separate, în ambele capete: într-o parte Consiliul Județean, condus de PSD, iar în cealaltă de primarul liberal al localității, relatează publicația Șansa News din județul Buzău.

S-au tăiat două panglici, lângă fiecare poziționându-se câte o tabără politică. Astfel, primii trei oameni din PSD Buzău s-au aliniat la capătul podului dinspre municipiu, în timp ce la capătul opus s-a aflat primarul PNL de Vadu Pașii, Gheorghe Firon, înconjurat de susținători politici și de localnici.

Directorul societății care a realizat lucrările a explicat de ce a existat două ceremonii.

”Pentru că așa am gândit eu, deci nu a știut nimeni, până când a sosit domnul Neagu. Eu i-am dat să taie, dumnealui nu a dorit. Dincolo este Vadu Pașii, primarul este de la PNL și aici este PSD. Și este bine să-i împac. Eu nu am treabă nici cu unul, nici cu altul. Și i-am adus la mijlocul podului, am adus și preotul, tot inițiativa mea. Așa am vrut și așa s-a realizat”, a spus Victor Vasilescu, directorul general al SC Integral SA Buzău.

În plus, lucrările nu au fost încă achitate.

„Costurile au fost de 26 de milioane de lei. Nu a fost plătită manopera de constructor. Suntem în litigiu acum, pe problema aceasta, cu Consiliul Județean. Eu am plătit 17 lei pe oră la muncitorii necalificați, iar în deviz am doar 5 lei. Cam vreo 4 milioane de lei ar trebui să mai primesc. E mult!”, a mai precizat Victor Vasilescu.

Legătura rutieră între Buzău şi Vadu Paşii este întreruptă de peste 16 ani, după ce podul vechi, realizat după planurile lui Anghel Saligny, a fost puternic avariat de viituri, informează G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE