Polițele RCA s-au scumpit semnificativ. Ce sumă de bani trebuie să scoată din buzunar șoferii?

Data:

Prețurile la polițiele RCA sunt în continuă creștere de la începutul anului. La unele companii de asigurări aproape că s-a triplat prețul acestora.

Brokerii de asigurări recomandă polițele pe un an de zile, pentru că au prețuri avantajoase, în comparație cu cele pe o lună care au devenit cele mai scumpe.

Potrivit unei simulări făcută de Digi24, pentru un autoturism cu o capacitate de 1.600 de centimetri cubi și fără incidente în trafic, poliția pe un an costă acum 562 de lei, iar în urmă cu trei luni costa 365 de lei.

„S-a scumpit enorm, e culmea cu ăștia, s-a scumpit enorm de mult și e cea mai ieftină. Ce facem, unde ne ducem?” spune nemulțumit un alt șofer.

Asiguratorii le transmit șoferilor că cele mai rentabile prețuri pentru polițele RCA sunt la mașinile de 1,400 cm cubi sau cel mult 2,000 cm cubi.

„Cele mai rentabile sunt mașinile de 1,4 și atunci lasă prețul mic la 1,4, 1.400 de cm cubi. Altele îți spun că așa e până în 1.800 – 2.000 de cm cubi, dar peste 2.000, prețurile sunt cu totul și cu totul altele”, spune asigurătorul, după cum titrează MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related