Poliția a deschis o anchetă penală în cazul primului pacient din România diagnosticat cu variola maimuței

Data:

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis o anchetă penală în cazul primului pacient din România diagnosticat cu variola maimuței, după ce tânărul în vârstă de 26 de ani a refuzat să dea informații privind posibili contacți.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, în urma informațiilor apărute în spațiul public potrivit cărora bărbatul a refuzat să ofere informații cadrelor medicale cu privire la posibilitatea de a fi intrat în contact cu alte persoane, polițiști ai Secției 12 s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de omisiunea declarării unor informații.

Cercetările sunt continuate de către Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Citește și: Ionel Arsene s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al filialei PSD Neamţ, după prăbușirea podului de la Luțca

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related