miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăJustițiePoliţista care l-a lăsat pe Victor Micula să acceseze baza de date...

Poliţista care l-a lăsat pe Victor Micula să acceseze baza de date a MAI, trimisă în judecată într-un nou dosar

Potrivit ebihoreanul.ro, poliţista din Oradea judecată pentru că i-a dat informaţii secrete milionarului Victor Micula, ba chiar l-a lăsat pe acesta să acceseze personal baza de date a MAI, a fost trimisă în faţa instanţei într-un nou dosar penal.

Cameliei Erdei i se impută că şi-a făcut un obicei din a accesa şi interoga pe lângă lege bazele de date secrete ale MAI, atât în interes propriu, cât şi la cererea altor persoane.

Agentul de poliţie e acuzat de 11 infracţiuni de acces ilegal la un sistem informatic, dintre care două reţinute în formă continuată, plus încă două infracţiuni de divulgare a informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, potrivit unui comunicat transmis vineri de prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Trimisă în judecată

În documentul transmis se prezintă, succint, şi starea de fapt reţinută de procurorul Cristian Ardelean, cel care a întocmit rechizitoriul şi care arată că, repartizată fiind la Serviciul Dispecerat şi Supraveghere Video din Poliţia Municipiului Oradea, cu acces la toate bazele de date administrate de MAI, a transformat locul de muncă într-un soi de „birou de informaţii”.

Articolul integral, în ebihoreanul.ro!

Foto: Generic

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE