Poliţiştii locali ieşeni o urmăreau pe amanta fostului primar Gheorghe Nichita la plajă, la Mamaia

Data:

Fostul primar Gheorghe Nichita pare să fi ţinut cu propria mână ciocanul cu care a fost bătută în cuie noua sa condamnare la închisoare. Magistraţii Curţii de Apel au taxat încercarea lui Nichita de a arunca întreaga responsabilitate asupra fostului şef al Poliţiei Locale, apreciată ca „cel puţin sfidătoare”, dar şi faptul că fostul edil a refuzat până la capăt să admită că nu a fost în regulă să dispună urmărirea unei persoane şi să mai folosească şi resursele Poliţiei Locale pentru asta.

Atitudinea adoptată de Nichita i-a adus o pedeapsă aproape egală cu cea primită în primă instanţă, deşi două acuzaţii au fost anulate din cauza prescrierii. Una dintre tezele amplu dezvoltate în rechizitoriu de procurori, care îl acuzau că s-a folosit de poliţişti ca de propriii argaţi a fost totuşi respinsă de magistraţi.

Procurorii insistaseră asupra faptului că primarul avea gardă personală, poliţişti locali care-i păzeau gardul să nu fie murdărit cumva şi îi trimitea pe poliţişti să-i supravegheze amanta la Mamaia, în condiţiile în care Poliţia Locală dispunea de o singură autoutilitară pentru intervenţii în tot oraşul.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: USR, eșecul politic al generației mele

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Liviu Chirica)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...

Semnal de alarmă privind abuzurile dezvoltatorilor imobiliari

Semnal de alarmă privind abuzurile dezvoltatorilor imobiliari tras de...

Şeful Comcereal Bihor a făcut dispărută rezerva de grâu a statului, dar scapă nesancționat 

Şeful Comcereal Bihor a făcut dispărută rezerva de grâu...