Poliţistul care a lovit cu maşina o femeie, la Caracal, reţinut pentru 24 de ore. În momentul accidentului, era beat şi drogat

Data:

Poliţistul care a lovit cu maşina o femeie, la Caracal, reţinut pentru 24 de ore. În momentul accidentului, era beat şi drogat. A fost reţinut pentru 24 de ore poliţistul din Caracal care, beat şi drogat la volan, a accidentat grav o femeie, apoi a încercat să se ascundă spunând că sora sa a fost la volan.

Bărbatul urmează să fie prezentat Judecătoriei Caracal cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile. Accidentul rutier s-a petrecut marţi dimineaţă, în municipiul Caracal.  Victima este o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt, care mergea spre locul de muncă.

Şi-a pus sora să declare că a condus ea

Polițiștilor li s-a părut ceva în neregulă, așa că au extins cercetările, aflând că de fapt la volan nu a fost tânăra indicată inițial, ci un tânăr de 21 ani din județul Olt, pe nume Codruț Silvian Florin Belea, agent la Poliția Transporturi Negru Vodă, judeţul Constanța. Şoferul care susţinea că a fost la volan este sora bărbatului.

Citește și Șefa DGASPC Argeş dusă cu duba la audieri, după percheziţiile DNA

În același autoturism se mai aflau doi elevi ai școlii de poliție de la Câmpina, spun surse apropiate anchetei. „Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive”, au mai precizat polițiștii. (Reporter24)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related