luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePortretul robot al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată în...

Portretul robot al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată în Arad. Procurorii și polițiștii cer ajutor pentru a afla cine este victima

Polițiștii și procurorii fac apel la populație pentru identificarea fetiței de aproximativ 6 ani care a fost găsită moartă și incendiată lângă un cimitir din Arad.

Oameni legii au făcut portretul robot al fetiței care a fost găsită moartă

„Orice #share ajută!Odihnește-te în pace, suflet nevinovat!Vă prezentăm aceste 2 planșe foto, cu chipul reconstituit al #victimei#tragediei, din data de 30 octombrie 2021, în #Arad, cartierul #Bujac.

Să întindem împreună o mână de ajutor, cu orice #informație care ne poate duce la #identificarea copilei, care avea aproximativ 5-6 ani și 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, de aproximativ 25 de centimetri. Decesul ar fi survenit în urmă cu 1-2 zile, înainte de data găsirii trupului neînsuflețit.

O #distribuire a planșelor foto #ajută mult, iar o informație care duce la identificarea fetiței #ajută enorm! Vă rugăm să apelați numărul unic de urgență #112 sau să anunțați cea mai apropiată #unitate de poliție, dacă dețineți astfel de informații.Vă mulțumim pentru #sprijin!

Vă asigurăm că polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară toate activitățile specifice, astfel încât, în cel mai scurt timp, cel vinovat de luarea vieții acestui suflet nevinovat să fie depistat și tras la răspundere penală!”, scrie pe pagina de Facebook a Poliției Române.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE