luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitatePovestea de viață a lui Ștefan Boancă, tânărul care a evadat din...

Povestea de viață a lui Ștefan Boancă, tânărul care a evadat din sediul Poliției Urziceni: părinți divorțați, un tată cu multe dosare penale

Ștefan Petronel Boancă a intrat în atenția românilor pe 24 august, în momentul în care a reușit să evadeze din sediul Poliției Municipiului Urziceni, acolo unde era audiat în cadrul unui dosar penal pentru furt în scop de folosință și conducerea unui autoturism fără permis de conducere. Însă anterior acestui eveniment, cu doar două săptămâni înainte, tânărul de 18 ani ajungea să fie cunoscut de ieșeni, după un accident rutier provocat în cartierul Păcurari, în zona Moara de Foc.

Pe 10 august, tânărul nu a acordat prioritate într-o intersecție, fiind la volanul unui Passat CC, și a fost lovit în plin de un Golf. Tânărul, însoțit de un prieten, care se afla pe scaunul din dreapta, a fugit de la locul accidentului. Avea toate motivele să o facă, având în vedere că mașina era furată cu numai câteva ore înainte din municipiul Buzău, din curtea unei case. Mai mult decât atât, numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau și acestea furate, din Pașcani, localitate de unde tânărul se întorcea în momentul în care a fost implicat în incidentul rutier din Păcurari. Fiind conștient de infracțiunile comise, dar și de faptul că nu deține un permis de conducere, a ales să părăsească locul accidentului, iar până în noaptea de 10 spre 11 august a avut pe urmele sale zeci de polițiști ieșeni, care i-au dat de urmă în apropiere de Hârlău.

Povestea de viață a lui Ștefan Petronel Boancă este una nefericită. Născut pe 4 iunie 2003, tânărul a crescut într-o familie defavorizată din comuna Balș, din județul Iași, alături de alți doi frați mai mari. Neînțelegerile din sânul familiei au dus la un divorț al părinților, lucru care l-a marcat pe Ștefan. Mama sa nu a acordat destulă atenție familiei și copiilor, în timp ce tatăl său și-a făcut probleme cu legea încă de când Ștefan era mic copil. În perioada în care părinții au divorțat, tatăl său a fost trimis la închisoare pentru mai multe furturi săvârșite. Însă înainte de a ajunge la închisoare, cei trei frați au „furat meserie” de la tatăl lor și au luat-o pe același drum în viață.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE