Povestea ucraineanului care a ajuns pe lista Wikipedia cu țările care operează lansatoare de rachetă Tor

Data:

Povestea unui ucrainean care a găsit un sistem de rachete sol-aer rusesc în pădure a devenit virală pe rețelele de socializare în ultimele zile, acesta, pe nume Igor, ajungând temporar și pe lista Wikipedia cu țări care operează lansatoare Tor, informează HotNews.ro.

Povestea pare să fi pornit de pe contul de Twitter Oryx, unul relativ cunoscut, cu 200.000 de urmăritori, sursă constantă de informații privind războiul declanșat de Rusia în Ucraina.

„El este Igor. În fiecare dimineață, Igor face o plimbare prin pădurea din apropiere. Astăzi, Igor a găsit un sistem SAM 9K330 Tor al armatei ruse abandonat în pădure. Acum, Igor deține un sistem SAM de 20 de milioane de dolari. Felicitări, Igor”, se spune într-un mesaj postat joi pe contul Oryx, însoțit de o fotografie sugestivă.

Postarea a adunat 22.000 de retweet-uri și 160.000 de aprecieri, și nu a durat mult până unii comentatori au cerut ca Igor să fie trecut pe lista operatorilor de sisteme Tor de pe Wikipedia.

Lucru ce s-a și întâmplat chiar de joi, reacția contului Oryx venind rapid: „Legendar”.

Din păcate, vineri după-amiază Igor a fost scos de pe lista unde era plasat între Grecia și Iran, motivul fiind că Twitter nu este acceptat ca sursă pentru informațiile Wikipedia.

Citește și: VIDEO Vama Siret, locul unde zeci de mii de ucraineni reîncep să spere

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Iată cea mai inutilă investiţie publică din ţară: „Telescaunul ruşinii”! Împlineşte 10 ani şi stă tot la ruginit. A costat 1,5 mil. euro

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...