Prefectul de Vrancea a primit donație un Porsche și a dat la schimb o mașină de 90.000 de euro pentru un apartament de lux în Mamaia

Data:

Prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici, care este și liderul județean al PSD, a primit donație un autoturism Porsche nou, din 2020, potrivit ultimei sale declarații de avere.

Mai mult, el a făcut și un schimb dubios, care figurează ca vânzare în declarația de avere, cu un autoturism Audi Hybrid, de 90.000 de euro, pentru un duplex care se va construi în Mamaia, de către firma Nordis Management.

Interesant este că unul dintre acționarii firmei Nordis Management este soțul Laurei Vicol, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, funcție pe care a deținut-o și Halici înainte să demisioneze din funcția de deputat, pentru a deveni prefect.

Citește și „Biden: Este puţin probabil ca racheta căzută în Polonia să fi fost lansată din Rusia

Întrebat despre aceste tranzacții, Nicușor Halici a declarat că autoturismul Porsche este donație către soția sa de la părinții acesteia.

Cât privește vânzarea unui Audi A8 către Nordis, complex deținut de soțul președintei Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, prefecult Halici a declarat că a fost un schimb pentru un duplex care se va construi în viitor, în Mamaia, și că nu „prea are legătură” cu Laura Vicol, ci pur și simplu s-a dus la reprezentanții firmei și a făcut acest schimb.

Citește articolul integral pe Vrancea24.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Vrancea24.ro)

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la lună

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la...

Primul parc experimental de cercetare a tehnologiilor avansate în energii alternative funcționează la Cluj

Primul parc experimental de cercetare a tehnologiilor avansate în...

Controversatul șef al ANPC, Horia Constantinescu, demisionează pentru a fi candidatul PSD la Primăria Constanța

Controversatul șef al ANPC, Horia Constantinescu, demisionează pentru a...

Camere video în toate clasele fără acordul părinţilor şi profesorilor

Camere video în toate clasele fără acordul părinţilor şi...