marți, 24 mai 2022
AcasăFără categoriePreot: „Și vaccinurile sunt în mâna lui Dumnezeu”

Preot: „Și vaccinurile sunt în mâna lui Dumnezeu”

Părintele Ionuț Adrian Ghibanu, vicar-eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, a anunțat pe Facebook că s-a vaccinat și cu doza booster anti-Covid.

Preotul și-a exprimat recunoștința pentru medicii care sunt în prima linie și care fac eforturi deosebite încă de la începutul pandemiei cu COVID-19.

„Astăzi, sunt păreri diferite cu privire la vaccinare, unii fiind pro și alții contra. De aceea, cred că fiecare trebuie să ia decizia de a se vaccina sau nu, conform propriilor convingeri bazate pe informațiile primite din partea celor care sunt autorizați să le dea, deci, doar din surse sigure, pentru a nu cădea victime dezinformărilor.

Am văzut și punctul de vedere al unor ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române, al unor profesori de teologie sau mari duhovnici și am reținut că: „și vaccinurile sunt în mâna lui Dumnezeu”, sau că „indiferent dacă alegem să ne vaccinăm sau nu, trebuie să ne iubim unii pe alții și să ne respectăm“, ori că „cei care se vaccinează să nu se învrăjbească cu ceilalți și invers“ etc. și, de aceea, vă rog să nu-i judecați pe unii sau pe alții. (…). Cu Dumnezeu înainte!” a scris, pe Facebook, părintele Ionuț Adrian Ghibanu, vicar-eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.


Sursa: Facebook părintele Ionuț Adrian Ghibanu


Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE