luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePresa italiană: Clanurile românești se impun în fața nigerienilor pe piața prostituției...

Presa italiană: Clanurile românești se impun în fața nigerienilor pe piața prostituției din Bari. Mafia încasează de la o prostituată între 200 și 500 de euro pe săptămână

Nu este nevoie de întunericul serii, afacerea prostituției la Bari și în localitățile limitrofe are profit și la lumina soarelui. O afacere cu multe zerouri, majoritatea ajungând în buzunarele clanurilor străine, cu aprobarea organizațiilor mafiote din Bari. De mulți ani încoace, forțele de ordine au lucrat la o hartă reală a grupurilor care își împart veniturile din traficul sexual, scrie Quotidiano di Puglia, citată de Rador.

Recent, se observă o tendință în creștere, cea a clanurilor românești care se impun și asupra nigerienilor, mult timp lideri în această afacere. În ultimele săptămâni, de fapt, au existat numeroase ciocniri între membri din același clan balcanic, evident în conflict cu privire la gestionarea femeilor compatriote.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE