Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: „Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei este ilegală și inacceptabilă”

Data:

UE rămâne neclintită în angajamentul său față de suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei și își intensifică sprijinul acordat acesteia, atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu.

„Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei este ilegală și inacceptabilă. Uniunea rămâne unită menținându-și sprijinul față de suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Un prim pachet de sancțiuni va fi prezentat oficial în scurt timp”, a declarat președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Declarațiile președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și a președintelui Consiliului European, Charles Michel, este disponibilă integral AICI.

Potrivit Comisiei Europene, Ucraina este un partener prioritar pentru UE.

Uniunea Europeană și instituțiile financiare europene au alocat Ucrainei granturi și împrumuturi în valoare de peste 17 miliarde EUR.

spot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Iată cea mai inutilă investiţie publică din ţară: „Telescaunul ruşinii”! Împlineşte 10 ani şi stă tot la ruginit. A costat 1,5 mil. euro

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...