vineri, 30 iulie 2021
AcasăRețeaPreședintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, a rupt radarul în două: cu 102...

Președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, a rupt radarul în două: cu 102 km la oră în localitate!

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, a rămas, ieri, fără permis de conducere, după ce a fost înregistrat de un aparat radar al Poliţiei Rutiere rulând cu 102 km la oră prin localitate, unde limita de viteză este de numai 50 km la oră.

Dl Mînzînă a fost oprit de agenţii de Poliţie pe raza comunei Mărăcineni şi amendat de aceştia cu 1.305 lei, plus nouă puncte de penalizare. În plus, şeful PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean s-a ales şi cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile. Persoana în cauză (Ion Mînzînă – n.r.) nu a avut obiecțiuni și a semnat procesul-verbal de contravenție”, a informat azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Foto: Facebook / Consiliul Judeţean Argeş

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE