Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine joi în România

Data:

Update 16.01: Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, vine joi și la București, potrivit Administrației Prezidențiale. Ea se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis la ora 10.00.

Articol inițial: Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, merge joi la Chișinău pentru întâlniri cu liderii Republicii Moldova, au declarat surse oficiale pentru G4Media.

Vizita șefei CE e în paralel cu cea anunțată deja a șefului diplomației europene, Josep Borrell, și a comisarul european pentru Vecinătate și Extindere, Oliver Várhelyi.

Vizita liderilor europeni vine pe fondul războiului din Ucraina pornit de Rusia, dar și a numărului mare de refugiați ucraineni care vin zilnic în Republica Moldova, titrează G4MEDIA. 

Sursa foto: European Parliament / Alexis HAULOT

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related