sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziActualitatePreședintele Iohannis a jucat din nou golf, duminică, la Pianu de Jos

Președintele Iohannis a jucat din nou golf, duminică, la Pianu de Jos

Președintele Klaus Iohannis a jucat din nou golf, duminică, la Clubul de golf Paul Tomiță din Pianu de Jos, județul Alba, în prezența mai multor jucători, au declarat pentru G4Media surse de la fața locului.

Potrivit acestora, șeful statului a ajuns la Pianul de Jos în jurul prânzului și a plecat puțin după ora 15. Pe acest teren de golf sunt 18 găuri, iar o partidă de golf durează aproximativ patru ore.

Nu este prima dată când președintele Iohannis joacă golf în plină criză politică și sanitară. Klaus Iohannis a mai frecventat clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui, și pe data de 30 octombrie, când se comemorau 6 ani de la tragedia Colectiv.

În cursul acestui week-end, PNL și PSD au continuat negocierile pentru formarea guvernului, cele două partide convenind să-i propună președintelui Iohannis două variante de premier.  ”Este varianta, prima, prin rotaţie, preşedinţii celor două partide, vom vedea şi varianta agreată de către preşedinte”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la ieșirea de la negocieri. A doua variantă presupune ca cele două partide să ofere un nume, decizia finală urmând să aparțină președintelui Klaus Iohannis.

Administratorul terenului de golf din Pianu de Jos, Werner Keul are o veche relație de afaceri cu președintele clubului de golf.

Articolul complet poate fi citit pe G4 MEDIA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE