Președinții Poloniei, Estoniei, Lituaniei și Letoniei, printre ruinele din Borodyanka

Data:

Președinții Poloniei, Andrzej Duda, Estoniei, Alar Karis, Lituaniei, Gitanas Nausėda, și Letoniei, Egils Levits, care au mers miercuri în Ucraina, au vizitat Borodyanka, localitate aflată la aproximativ 50 de kilometri nord-vest de capitala Kiev, unde blocuri întregi au fost distruse de bombardamente, iar aproximativ 200 de oameni ar fi fost îngropați de vii în subsolurile acestora, conform autorităților locale, scrie The Kyiv Independent.

Președinții celor patru state, care au ajuns miercuri după-amiază la Kiev, au mers printre ruinele din Borodyanka, un oraș cu 12.000 de locuitori, care a suferit unele dintre cele mai grave distrugeri în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, informează HOTNEWS.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cele mai mari amenințări cibernetice și cele mai afectate sectoare

Progresul înregistrat de transformarea digitală a adus inevitabil și noi amenințări de securitate cibernetică.

VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...