O garsonieră de 25 mp din Cluj, de vânzare cu aproape 80.000 de EURO

Data:

77.500 de euro este prețul cu care a fost scoasă la vânzare o garsonieră din Cluj-Napoca, care ar fi situată undeva între Kaufland Mănăștur și USAMV. Proprietarul nu a oferit locația exactă.

Locuința are o suprafață utilă de 25 metri pătrați, este semidecomandată și se situează la etajul 2. Anunțul imobiliar a fost publicat pe site-ul storia.ro, iar potrivit acestuia, garsoniera se vinde cu 3.100 euro pe metru pătrat. „Va oferim spre vânzare garsonieră în zona Kaufland. Garsoniera a fost recent finisată modern, mobilată și utilată complet. S-au schimbat recent geamuri termopan, uși interioare, parchet, gresie, faianță. Garsoniera se poate achiziționa cu preluare de chiriași, este ideală ca investiție”, se arată în anunțul imobiliar

Citește și IAȘI – Bugetarul cu avere colosală: șoferul lui Nichita și-a luat trei apartamente dintr-un foc, și-un BMW de 80.000 de euro

Locuința este cu mult supraevaluată, având în vedere că prețul mediu pe metru pătrat este de aproximativ 2142 euro în zona Mănăștur. Putem să observăm cât de dezechilibrată este piața imobiliară din Cluj însă când ne uităm, pe aceeași platformă, la alte anunțuri imoibilare, titrează Monitorul de Cluj. 

Foto: screenshot storia.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale bogate | Gazeta de Dimineață

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale...

Tribunalul Dolj, a doua oară cu noroc pentru componența biroului electoral | Știri Craiova

Tribunalul Dolj, a doua oară cu noroc. Președinții și...

Degustare de vin în beciurile faimoasei cârciume Bolta Rece din Iași | Ziarul de Iași

Degustare de vin în beciurile faimoasei cârciume Bolta Rece...

Chirica a curățat râul care traversează Iașul chiar când s-a umplut de pești | Reporter de Iași

Chirica a curățat râul care traversează Iașul tocmai când...