Prima ediție a Festivalului Internaţional de Film STOP CADRU, la Curtea de Argeş

Data:

La finalul lunii în curs, municipiul Curtea de Argeş va fi gazda unui eveniment care promite să fie unul memorabil: Festivalul Internaţional de Film STOP CADRU, aflat la ediţia sa inaugurală.

Manifestarea, dedicată filmelor de scurt metraj (cel mult 30 de minute) are loc în zilele de 26, 27 şi 28 august, în principal la Centrul de Cultură şi Arte (fosta Casă de Cultură) „George Topîrceanu”, dar şi la grădina de vară a pensiunii Clasic din oraş.

Citește și: Radiografia unui scandal care se repetă. Angela Gheorghiu vs Angela Gheorghiu

„Tot în cadrul festivalului va avea loc un Workshop gratuit, sub ghidajul regizorului și profesorului universitar Marius Șopterean, secondat de Cătălina Simion-Călin, regizor de film, lector universitar și inițiatoarea proiectului. Workshop-ul de limbaj audio-vizual este dedicat adolescenților între 14 şi 18 ani din Curtea de Argeș și din zonele limitrofe, va dura 7 zile iar la final participanții vor avea de realizat un documentar de scurtmetraj. Documentarele vor avea o proiecție specială în ziua de sâmbătă, 27 august 2022.

Publicul și juriul vor premia cel mai bun proiect realizat în cadrul workshop-ului”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Citește articolul integral pe Argesulonline.ro

Citește și: Cinematograful din șură. Proiecție specială de film documentar pentru copiii din comuna Roșia-Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / STOP CADRU International Film Festival)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cîrstoiu Suveică este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...