Primar acuzat de o tânără că a hărțuit-o sexual: „Îţi dau prime, liber cât vrei, da’ dacă vreau să fiu cu tine o oră-două pe zi, eşti la dispoziţia mea”

Data:

Primarul din Călineşti – Argeș, Mihai Georgescu (PSD), a ajuns deja vedetă la nivel naţional, după o înregistrareajunsă în mediul online, în care i-ar fi promis unei tinere, la angajare, marea cu sarea, pretinzând, în schimb, favoruri sexuale.

„Te pot angaja pe cabinetul meu. Îţi dau 35 de milioane (3.500 de lei) salariu… mă duci, mă aduci, chestii de astea… Îţi dau liber cât vrei tu, îţi faci viaţa cum vrei.

Da’ dacă am şi eu nevoie de tine şi vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziţia mea. Îţi asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de muncă, prime, relaţii… tot ce vrei. Te duc în lumea bună…”, spune vocea de pe înregistrare.

Primarul neagă acuzaţiile formulate de tânăra în discuţie.

„Mă voi adresa organelor competente în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor care au făcut afirmații calomnioase….”

Continuarea, în Argeșul Online!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...