Primar condamnat pentru că a mers cu permis necorespunzător

Data:

Primarul comunei Concești – Botoșani, Costel Nazare, a fost condamnat în primă instanță de Judecătoria Darabani la plata unei amenzi penale de 9.450 lei, după o ispravă rutieră.

Acuzat de conducerea unei vehicul pe drumurile publice cu permis necorespunzător, el a fost găsit vinovat și condamnat la plata amenzi penale, care reprezintă în fapt 135 de zile amendă, la un cuantum de 70 lei al unei zile amendă. Totodată, el a fost obligat la plata cheltuielilor judiciare care totalizează 1.130 lei.

Hotărârea a fost pronunțată joi, pe 9 martie a.c., dar nu este definitivă. Judecătorii i-au atras însă atenția că, în cazul neexecutării, în tot sau în parte, cu rea-credinţă, a pedepsei amenzii, condamnarea se poate transforma în zile de detenție.

Citește și: Pe urmele deținutului care a lăsat un bilet în zidurile Cazinoului din Constanța

Totul i s-a tras de la o întâmplare petrecută pe 13 decembrie 2019, când lucrătorii Postului de Poliţie Mileanca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, Costel Nazare ar fi condus un camion pe DJ 293, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.

Continuarea, în Monitorul de Botoșani!

Foto Monitorul de Botoșani

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related