sâmbătă, 18 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePrimăria Alba Iulia pune la bătaie 1.000.000 de lei pentru proiecte propuse...

Primăria Alba Iulia pune la bătaie 1.000.000 de lei pentru proiecte propuse de cetățeni. Bugetarea participativă, la vot în CL

Primăria Alba Iulia pune la bătaie 1.000.000 de lei, bani din bugetul local, pentru proiecte propuse de cetățenii orașului. Mai exact este vorba despre sistemul de „bugetare participativă” unde cetățenii orașului pot propune și depune proiecte care mai apoi pot fi implementate de administrația locală.

Primăria Alba Iulia pune la bătaie 1.000.000 de lei, bani din bugetul local, pentru proiecte propuse de cetățenii orașului. Mai exact este vorba despre sistemul de „bugetare participativă” unde cetățenii orașului pot propune și depune proiecte care mai apoi pot fi implementate de administrația locală. Ideea de bugetare participativă la Alba Iulia se află la a doua ediție, însă pentru a deveni realitate, proiectul trebuie votat de consilierii locali ai municipiului Alba Iulia în viitoarea ședintă din data de 29 iulie. 

Dacă proiectul va trece de votul consilierilor locali, până la sfârșitul anului vor fi anunțate propunerile câștigătoare, iar în 2022 ar începe implementarea proiectelor.

Citește articolul integral în alba 24

alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE