Primăria Cluj caută o firmă care să demoleze construcțiile fără autorizație

Data:

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație prin care caută o firmă care să demoleze construcțiile ilegale. Este vorba despre un acord-cadru, încheiat pe o durată de doi ani, în baza căruia firma delegată de Primărie va interveni pentru demolarea construcțiilor ilegale din municipiu.

„E vorba de un contract pentru demolarea construcțiilor care nu au autorizație de construire sau nu au respectat autorizațiile de construire. Vechiulcontract a expirat și trebuie semnat un nou contract pentru a avea firma cu care să intrăm la demolări, fie că discutăm de panouri publicitare, de case, garduri și așa mai departe.

Deci tot ce înseamnă construcție ilegală, noi am avut încheiat un contract dar a expirat, fiind pe o perioadă determinată. În urma deciziei judecătorești, firma va intra și va desființa construcțiile ilegale”, a declarat viceprimaul Dan Tarcea pentru monitorulcj.ro

Este vorba despre construcțiile executate nelegal și față de care o instanță de judecată a dispus demolarea. Firma va interveni doar în cazul în care beneficiarul nu desființează de bună voie construcția în cauză: „Obiectul procedurii îl constituie desființarea lucrărilor de construcții executate nelegal, dispuse de către instanțele de judecată, printr-o hotărâre rămasă definitivă și irevocabilă și pentru care executorul judecătoresc, prin procese verbale, a constatat faptul că nu s-au îndeplinit de bună voie măsurile dispuse de către instanțele de judecată”, potrivit caietului de sarcini.

Continuarea în MONITORUL DE CLUJ.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Proces amânat în cazul Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere

Proces amânat în cazul Vlad Pascu. Judecătoarea dosarului a...

Începe Hackathonul bunei guvernări. Ce au făcut primarii cu banii noștri

Începe Hackathonul bunei guvernări, un eveniment complex în care,...