Primăria Cluj-Napoca a anulat licitația pentru autobuzele autonome pentru că nu a primit nicio ofertă

Data:

Licitația pentru autobuzele autonome, fără șofer, a fost anulată. Potrivit primarului Emil Boc, în cadrul acestei licitații nu a fost depusă nicio ofertă.

În vara anului 2021, licitația pentru achiziționarea autobuzelor fără șofer din Cluj-Napoca a fost anulată din cauză că cele două firme franceze care au depus oferte în cadrul licitației au fost descalificate în etapa evaluării ofertelor, întrucât nu îndeplineau anumite condiții.

La începutul lunii februarie a anului 2022, primarul Emil Boc a anunțat relansarea licitației, însă și aceasta a fost anulată din cauză că nu a fost depusă nicio ofertă.

„S-a anulat licitația pentru că nu a venit nimeni. Acum refacem licitația (…) Vom continua acest demers așa cum continuăm și cu autobuzele electrice, cu autobuzele cu hidrogen pentru că sunt parte din strategia noastră de mobilitate”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

Citește articolul integral pe Monitorulcj.ro

Citește și: VIDEO Scandal uriaș: jurnalistă palestiană, ucisă cel mai probabil de militarii israelieni. Poliția din Ierusalim i-a lovit pe cei care-i purtau sicriul

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...