vineri, 3 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePrimăria Constanța cheltuie un milion de lei pentru iluminatul festiv de Crăciun,...

Primăria Constanța cheltuie un milion de lei pentru iluminatul festiv de Crăciun, după ce a primit de la Guvern patru milioane ajutor de căldură

La sărbătorile de iarnă din acest an, Primăria Constanța cheltuiește 1 milion de euro pentru iluminatul festiv, deși în urmă cu un an primarul liberal Vergil Chițac declara că nu va irosi banii pentru beculețe, în situația în care criza sanitară presupune o presiune financiară asupra administrației locale, care are în subordine Spitalul de Boli Infecțioase din oraș.

Diferența față de anul 2020, atunci când primarul spunea că trebuie „mai puține beculețe, mai mult respect pentru adevăratele priorități”, este că, în prezent, Spitalul de Boli Infecțioase necesită o reabilitare din temelii după ce a trecut printr-un incendiu devastator la 1 octombrie, în urma căruia au murit șapte oameni.

În decembrie 2020, primarul Chițac critica în termeni duri fosta administrație PSD pentru bugetele mari acordate iluminatului festiv din fiecare an, printre cele mai scumpe din România.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Idei deconectate de la secolul XXI, identificate în Strategia culturală a Primăriei Constanța

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE