vineri, 3 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePrimăria Focșani vrea să dea din bani publici 100.000 de euro pe...

Primăria Focșani vrea să dea din bani publici 100.000 de euro pe artificii de Revelion și patinoar închiriat, în plină criză sanitară

În timp ce, de luni, 25 octombrie, în România intră în vigoare noi măsuri restrictive, din cauza valului 4 al pandemiei de Covid 19, Primăria Focșani vrea artificii pentru sărbătorile de iarnă. Asta în condițiile în care, la Focșani, rata de infectare în data de 24 octombrie este de 8,29.

Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a convocat pentru 28 octombrie Consiliul Local la care consilierii trebuie să fie prezenți fizic. E o ședința maraton care va avea nu mai puțin de 94 de proiecte de hotărâri pe ordinea de zi.

Printre acestea, și un proiect prin care primarul Cristi Misăilă propune alocarea a 306.000 de lei pentru a marca sărbătorile de iarnă. Printre propuneri se află închirierea unui patinoar, pentru suma de 175.000 de lei, dar și organizarea unui spectacol de artificii, însoţit de clipul video, la rezoluție 4K, realizat în cinstea trecerii în noul an.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE