miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăInvestigațiiPrimăria Iași a dat un PUZ fără un aviz de la Consiliul...

Primăria Iași a dat un PUZ fără un aviz de la Consiliul Județean unui om de afaceri prieten cu primarul

Pe 18 noiembrie se așteaptă decizia instanței în procesul prin care Prefectura a contestat PUZ-ul unei clădiri cu 4 niveluri aparținând omului de afaceri Cătălin Drăgan. Acesta e prieten la cataramă cu primarul Mihai Chirica și vechi partener de afaceri al acestuia, scrie ReporterIS.ro.

Avizul unic de la Consiliul Județean a fost omis pentru că, la acea dată, exista un adevărat război între Primărie și Casa Pătrată, conduse de Chirica respectiv Maricel Popa. Primarul și viceprimarul Harabagiu fuseseră excluși din PSD chiar de Maricel Popa, președintele CJ. Drăgan voia o clădire cu demisol, parter și două etaje pe 337 mp, mascată ca locuință individuală. Proiectul a declanșat imediat protestelor vecinilor dintr-un bloc aflat la numai 9 metri distanță.

Lipsa avizului unic este o fraudă inexplicabilă tehnic: o excepție flagrantă pentru un prieten al primarului.

Citiți articolul integral pe Reporteris.ro

Citiți și

IAȘI – Absurd: ieșenii plătesc 400.000 de lei unei femei căreia primarul nu-i dă teren

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE