Primăria Iași îi invită pe români să aducă un ultim omagiu tabloului cu regina Elisabeta a II-a

Data:

Demers ciudat la Iași. Primăria a instalat în holul instituției un portret al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, între drapelele Regatului Unit, al României și Uniunii Europene, și îi invită pe ieșeni să aducă un ultim omagiu „pentru Majestatea Sa”.

„Toți cei care doresc să aducă un ultim omagiu pentru Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord sunt așteptați la sediul Primăriei Municipiului Iași, în holul central, pentru a se reculege și a lăsa un mesaj de condoleanțe.

Mesajele vor fi colectate și trimise la Ambasada Regatului Unit la București. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul postat pe Facebook de Primăria Iași, ca invitație pentru cei care vor să treacă prin holul instituției.

Postarea de pe Facebook a Primăriei Iași

Citește și: Patriotismul cotidian. În SUA și în România

Glume pe seama demersului

Ideea Primăriei Iași a fost sancționată de comentatorii de pe Facebook.

„O noua mare tâmpenie din partea primăriei Iași! Recunosc, că regina Regatului Unit a fost o personalitate mondială, dar ce treabă avem noi că ieșeni? Ce legătură are Iașiul cu o fosta regină a altei țări?Mi se par lucrurile foarte exagerate”, a scris Florin Nastasiu.

„Mesajele noastre când le colectați??”. „Lumânările unde se aprind”, „O să mergem să ne rugăm… să ieftinească gazu, curentu, benzina, alimentele”, mai sunt alte reacții.

„Dacă nu v-ați saturat încă de kitsch-urelile zilnice ale celui mai prost primar din istoria Iașului, de Chirica 5 Dosare adicătelea vă zic, iaca încă un Everest al prost gustului – omul a pus o poză a reginei și niște drapele, cică să vină ieșenii să-și ia rămas bun. Vrea să vadă și el niște rânduri prin fața Primăriei. Dar singurele pe care o să le vadă vor fi alea negre de pe zeghe”, a scris și jurnalistul Dan Radu.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...