Primăria Sectorului 1, acuzată că distribuie voucherele anticriză cu o firmă cu acționar un USR-ist. Ce spune Clotilde Armand

Data:

Primăria Sectorului 1 a atribuit prin achiziție directă contractul de circa 45.000 de euro pentru crearea platformei online de înscriere pentru voucherele de 1.000 de lei, pe care primarul Clotilde Armand vrea să le dea locuitorilor Sectorului 1, deși proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local.

Banii ajung la firma Field Zoom Data, unde printre acționari se numără și un USR-ist. Contactată de HotNews.ro, primarul Clotilde Armand spune că achiziția s-a desfășurat corect și transparent, prețul fiind foarte bun.

Achiziție în 34 de minute

Anunțul pentru dezvoltarea platformei online a fost publicat în sistemul elecronic de achiziții publice pe 7 noiembrie, ora 13:42, valoarea estimată fiind de 221.000 lei (circa 45.216 euro cu TVA).

Citește și: Acuzație gravă: din asfaltul turnat pe Drumul European Iași-Bălțați lipsesc 1,5 cm grosime. „S-au furat 630.000 de euro”

Ce a cumpărat Primăria? „Servicii informatice pentru dezvoltarea și operarea unei platforme online pentru colectarea de informații și validarea beneficiarilor tichetelor destinate îmbunătățirii eficienței energetice, conform caiet de sarcini atasat”, este descrierea achiziției.

Continuarea, în Hotnews.ro!

Sursă foto: Clotilde Armand / Facebook

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...