vineri, 3 decembrie 2021
AcasăLa ziPrimăriţa Elena Lasconi anunță maraton de vaccinare în Câmpulung Muscel

Primăriţa Elena Lasconi anunță maraton de vaccinare în Câmpulung Muscel

Elena Lasconi, primarul Municipiului Câmpulung Muscel, anunţă, începând de miercuri, prelungirea programului de vaccinări, iar pentru weekend, un maraton de vaccinare.

Începând de mâine, 27.10.2021, prelungim programul centrului de vaccinare. Astfel că, centrul va fi deschis între orele 08:00-20:00.-în weekend organizăm MARATON DE VACCINARE. Astfel că, sâmbătă și duminică (30 și 31 octombrie) vom avea program non-stop la centrul de vaccinare.
Maratonul va începe sâmbătă dimineața la ora 08:00 și se va încheia duminică seara la ora 20:00. Persoanele nevaccinate care doresc să se vaccineze pe parcursul nopții se pot deplasa la centrul de vaccinare doar cu declarație pe proprie răspundere”, a scris edilul pe pagina de Facebook a Primăriei Câmpulng.

Eroii maratonului de vaccinare, medicii și asistenții

Primărița Elena Lasconi are și un mesaj pentru cei care au pus umărul la vaccinarea populației din Câmpulung.

Mulțumesc întregului personal medical implicat în procesul de vaccinare pentru toată implicarea de până acum și pentru dedicarea din zilele următoare”, mai spune Elena Lasconi

.

Potrivit RO Vaccinare, cel mai bun mod de a vă proteja pe voi și pe cei din jur este să vă vaccinați. Prin vaccinare împotriva COVID-19:
– se reduce riscul de infectare;
– se reduce riscul de transmitere a virusului;
– se reduce considerabil riscul de spitalizare;
– se reduce considerabil riscul de deces.

Mai multe informații despre studiul CDC pe: bit.ly/MMWR91021.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE