luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăPrimarul care și-a umilit public fetița a rămas fără mandat. Traian Ogâgău...

Primarul care și-a umilit public fetița a rămas fără mandat. Traian Ogâgău și-a lăsat cumnatul în funcție

Prefectura Bistriţa-Năsăud a anunțat că începând de marți, 3 august, primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a rămas fără mandat. El a fost condamnat definitiv într-o cauză penală.

Traian Ogâgău, în acest moment fost primar al orașului Sângeorz Băi, a rămas pentru a doua oară fără mandat, fiind cercetat în mai multe dosare penale, situație incompatibilă cu statutul de primar.

”Se constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de primar alorașului Sângeorz-Băi a domnului Ogâgău Traian, începând cu data de 03.07.2021 ca urmare a condamnării acestuia prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și a pierderii unor drepturi electorale. Atribuțiile primarului vor fi exercitate de viceprimarul ales în condițiile legii”, se arată în hotărârea Prefecturii.

Cel care va prelua funcția de primar este Daniel Bota, care este cumnat cu Traian Ogâdău, fiind soțul surorii sale.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE